Ontdek ons Zomervoordeel

GELDIG T/M 30 SEPTEMBER

Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een model dat bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Kies nu voor een gloednieuwe Mitsubishi en profiteer van zomervoordeel oplopend tot € 2.500.

Space Star

De nieuwe Mitsubishi Space Star

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren.

ASX

Mitsubishi ASX

We wilden een echte alleskunner ontwikkelen. Een auto compact genoeg voor druk stadsverkeer en tegelijk met de grote bagageruimte en alle voordelen van een SUV.

 

Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

We hebben een SUV ontwikkeld die indrukwekkende prestaties combineert met onze expertise in 4WD technologie. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.

 

Outlander

Mitsubishi Outlander

Deze zevenpersoons SUV met krachtige looks verraden zijn onvergelijkbare verfijning, robuuste eigenschappen en rijprestaties. De Outlander belooft ongeëvenaard SUV-rijplezier.

 

Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

We hebben deze auto ontworpen om aan te sluiten bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor.