Space Star

Space Star

Rijklaar vanaf
€12.990,-
Private lease p.m. vanaf
€225,-

DESIGN

In één oogopslag ziet u het; de dynamiek en kracht van de Space Star. Het stijlvolle front en de geprofileerde taille maakt hem tegelijkertijd sportief en verfijnd, voor maximaal rijplezier.

COMFORT

De hoogwaardige uitrusting, het onbelemmerde zicht en de stelmogelijkheden van stoelen en hoofdsteunen zorgen samen met de airco voor optimaal comfort in uw Space Star. Standaard is de auto voorzien van vijf zitplaatsen en vijf deuren voor veel gebruikersgemak.

Space Star 1
2
3
4
5

Clear Tec

Deze techniek maakt de Space Star tot één van de zuinigste auto’s in zijn klasse, met daardoor een bijzonder lage CO2-uitstoot. In combinatie met de pittige prestaties zorgt dit voor kilometers lang verantwoord genieten

Veiligheid

Een uitgebreid veiligheidspakket zorgt voor zorgeloze en veilige kilometers. Iedere Space Star is standaard voorzien van maar liefst zes airbags, stabiliteits- en tractiecontrole (ASTC), ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD), Brake Assist en Emergency Stop Signal System (ESS), dat automatisch de alarmlichten aanzet bij een noodstop.